Smerter i muskler og skjelett

Mange går for lenge med smerter i muskulatur og leddplager med tanker om at det nok går over av seg selv. Dette kan av og til lede til at man utvikler kroniske plager over tid.

Har du smerter i for eksempel nakke og skuldre, lønner det seg å oppsøke hjelp snarest. På den måten slipper du å gå rundt med smerter unødig, samtidig så får du hjelp til å løse problemet før det utvikler seg til noe kronisk. Oppsøk gjerne fastlegen din først for å utelukke alvorlige underliggende årsaker til plagene dine.

Hvordan hjelper akupunktur mot muskelsmerter?

Akupunktur benyttes ofte som en måte å lindre og dempe både akutte og kroniske smerter. Det er gjort undersøkelser som viser at å sette en akupunkturnål under huden øker blodsirkulasjonen og påvirker nervesystemet.


Akupunktør Ildiko jobber mest med muskel- og skjelettsmerter og har god erfaring med å hjelpe sine pasienter. Hun bruker både klassisk akupunktur, elektroakupunktur og jobber også med triggerpunkter og IMS. Som akupunktør ser hun hele mennesket og vurderer også om det er noen underliggende årsaker til smertene og spenningene, som for eksempel stress, søvnproblemer m.m.