Trygg klinikk: Før du besøker oss, les vår renholdspraksis. Vårt renhold

Idrettsmassasje/ kinesiologi

Om behandlingen

IDRETTSMASSASJE

Bestill time på tlf 46677009 eller på online-booking

Idrettsmassøren jobber med muskelspenninger, stive muskler og ledd, treningsverk, forkortet muskulatur, slitasjeskader, spenningshodepine, svimmelhet, synsforstyrrelser, anspenthet, stress, dårlig blodsirkulasjon og pustevansker. Nerver, hormoner, immunforsvar og indre organer stimuleres. Avfallsstoffer frigjøres.

KINESIOLOGI

Kinesiologi er en kommunikasjonsmetode med et menneskes nervesystem. Den utføres ved å bruke lett manuell muskeltesting. Testing kan feks kartlegge fysisk og psykisk stress, intoleranse for matvarer, behov for vitaminer og mineraler.

PEK

Dette er en teknikk for å løse opp låsninger langs ryggraden. Metoden er svært skånsom og en kan derfor behandle osteoporose pasienter og whiplash pasienter. Terapeuten jobber med mange nervale lidelser i sene og bandapparatet og ligamenter.
PEK utføres ved hjelp av lette trykk på ryggsegmenter sammen med pusteøvelser. Utrolig effektiv på de fleste muskulære og nervale smerter i hele ryggen, bekken og hode.

SONETERAPI

Dette er stimulering av føttenes sover. Sonene har tilsvarende punkter som finnes i kroppen. Terapeuten jobber med smerter, betennelser, psykisk stress m.m.

THETAHEALING

Dette er en behandlingsmetode som er utviklet av amerikanske Vianna Stibal. Teoriene bak ThetaHealing har sin rot i vitenskap om hjernebølger, der nervecellene i hjernen kommuniserer via elektriske signaler i bestemte frekvensmønstre.

ØREAKUPUNKTUR

Terapeuten bruker ASP-nåler, som skal sitte i øret ca 7-10 dager. Hun jobber med smerter, betennelser, røyking m.m.

Om terapeutene

Hanne Vangen

Hanne Vangen er en erfaren og velutdannet idrettsmassør. Hun har 29 års erfaring som terapeut. Hanne er også utdannet innen Anatomi og Fysiologi ved Folkets Brevskole, Basis Kinesiologi 1-4, Stress 1-2 ved Kinesiologiskolen i Askim, Praktisk og teoretisk aromaterapi ved Helse og skjønnhetsakademiet,  Muskelmassasje ved Helse og skjønnhetsakademiet, Soneterapeut 1 årig utdannelse ved Axelsons Bodywork scool, 3 årig Fagutdanning som Homøopraktiker ved Norges Landsforbund av Homøopraktikere, ThetaHealing Basic DNA, ThetaHealing Advanced DNA , ThetaHealing manifesting abundance ved THINK Jonny Bårdvik

Medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktiker

Bestill time på tlf 46677009 eller på online-booking: https://hanneshelsoform.bestille.no/OnCust2/#!/booki